GästBloggare

KompisBloggare : Linda Andersson
Rumskamrat  a.k.a. Diskare + städare



Jaha då har man fått äran att Gästblogga här på Malins sida. Eftersom Malin inte bloggar så ofta så tänkte jag ge en liten lägesrapport om hur saker och ting rullar på här uppe.


Först o främst så har vi ingen vinter, bara is och slask. Snowboard fantast som man är så trodde jag glatt, eftersom jag flyttat norrut, att detta skulle bli en underbar säsong för att glida på brädan, man ack så fel jag hade.


Men nu till huvudpersonen på denna sida. Som alla vet så har det vart en tuff början på denna säsongen för Malin, nu går det som smort på träningarna. Jag som följt Malin från Kumla och hit till Falun har verkligen sett en ENORM förändring, både på spelet och psyket, och en ENORM vilja till att bli en riktigt duktig innebandyspelare. Och hon har verkligen hamnat i rätt lag, detta lag med rutinerade spelare som Camilla Granelid och Jenny Magnusson som vart med i Eliten innan Malin ens kunde gå, och den nyare generationen med lovande spelare som Malin Dalbjer och Sara Kristoffersson. Finns även ett gäng mycket lovande talanger som t.ex. Johanna "Fjun" Holmbom. Det första jag tänkte när jag såg Falun spela för första gången var, "shit vad alla är duktiga, både som lag och individuellt". Det finns så mycket vilja och så mycket vinnarskallar i detta lag så att det är en ära att få vara massör till er.


Helgens match spelas på lördag och motståndet är Endre, ska bli riktigt kul. Först och främst för att vi är jävligt taggade inför denna match och sen för att få möta både Milla och Storm igen. Bara att vänta å se, den som gör mest mål vinner!


Dagen som gått:

-Städning av lägenhet

-Shopping på Hemköp (nått som oftast sker varje dag)

-Kollade på skidskytte VM och blev besvikna på A-K Olofsson

-Läst Innebandymagazinet

-Suttit ute på balkongen i solen med varm O´boy (Malins utevistelse varade dock bara 1 minut sen tröttnade hon)

-Gymträning på fysio, med våran mooseofvärmland

-Lagade mat

-Malin gjorde brownies (men efter alldeles för lite vatten och ett par hemskt fula ord så fick jag ta över bakandet)

-Åt maten och även Brownisen som dock smakade som kladdkaka, men all choklad är gott.

-Kommit fram till att det spökar i våran lägenhet.

Det blir nog allt för denna gång, ska försöka att få Malin att skriva här lite oftare, annars blir det nog jag som blir en GästBloggare nästa gång också.


Med vänlig hälsning

Linda Andersson